پردیس خبر _ به نقل از فارس؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی، جوانان را به قدر دانستن دوران جوانی و اهتمام ویژه به هیئتهای حسینی توصیه کردند و فرمودند: هیئتها هم باید یاد اهلبیت را زنده نگه دارند و هم مرکز و پایگاه تبیین حقایق باشند.
🔹در اربعین سید و سالار شهیدان، حسینیه امام خمینی(ره) میزبان هیئتهای دانشجویی بود و دانشجویان عزادار در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی همنوا با زائران کربلای معلّی یکپارچه ندای «لبیک یا حسین» سر دادند.
🔹در پایان مراسم عزاداری، حضرت آیتالله خامنهای در سخنانی دلهای پاک و مؤمن جوانان را موجب کیفیتبخشی به دعا و موعظه و افزایش هدایت الهی دانستند و گفتند: مراسم اربعین که پرچم بلند حضرت سیدالشهداء است امسال باشکوهتر و معظّمتر از هر دوره دیگری در تاریخ برگزار شد.
🔹رهبر انقلاب، حادثه معجزهآسای راهپیمایی اربعین را نشانه اراده پروردگار برای برافراشتهتر کردن پرچم اسلامِ اهلبیت خواندند و افزودند: این حرکت با هیچ سیاست و تدبیر بشری قابل تحقق نیست و این دست خداست که با این جلوه عظیم بشارت میدهد راه پیش روی ما روشن و پیمودنی است.
🔹ایشان، جوانان را به قدر دانستن دوران جوانی و اهتمام ویژه به هیئتهای حسینی توصیه کردند و گفتند: هیئتها هم باید یاد اهلبیت را زنده نگه دارند هم مرکز و پایگاه تبیین حقایق باشند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تلاشهای بیوقفه بدخواهان و رهزنان حقایق بر ضد حوادث مهمی همچون راهپیمایی شورانگیز اربعین، همگان را به وظیفهشناسی سفارش و خاطرنشان کردند: دو جمله حیاتی و جاودانی قرآن یعنی تواصی به حق و تواصی به صبر برای همیشه و بخصوص برای امروز ما یک دستورالعمل اساسی است.
🔹ایشان، صبر را به معنای پایداری، ایستادگی، خسته نشدن و خود را در بنبست ندیدن دانستند و خطاب به جوانان عزیزِ هیئتی و قرآنی گفتند: هم خودتان راه حق را بروید هم تلاش کنید با منوّر کردن محیطهای گوناگون از جمله دانشگاه به رنگ خدا، دیگران نیز به این راه هدایت شوند.
🔹همچنین در این مراسم، حجتالاسلام عالی در سخنانی، لازمه ظهور منجی عالم بشریت را ایجاد آمادگی و استعداد عمومی در امت اسلامی دانست و گفت: زیارت اربعین که امروز به نماد همگرایی مؤمنان و اجتماع عظیم حقطلبان تبدیل شده است، بستری بینظیر برای تربیت جمعی جامعه اسلامی و تحکیم پیوندهای مؤمنین و ایجاد آمادگی برای ظهور است.
🔹در این مراسم، محمد کاویان زیارت اربعین را قرائت کرد و میثم مطیعی نیز به مقتلخوانی و مرثیهسرایی پرداخت.
🔸 آدرس ما در شبکه های اجتماعی:
https://zil.ink/pardiss_khabarr
🔸آدرس وب سایت پردیس خبر:
http://Www.Pardiskhabar.ir
#پردیس_خبر
#داغ_ترین_اخبار_شهرستان_پردیس
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.