فتح خرمشهرها با جهاد تبیین ممکن می شود

پردیس خبر_ امام جمعه پردیس گفت: با جهادهای اصغر و اکبر و جهاد تبیین، دشمن را با فتح خرمشهرها به شکست بکشانیم.

🔹 حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه شهرستان پردیس در خطبه های نماز جمعه امروز با اشاره به حضور پرشور مردم شهرستان پردیس در اجتماع بزرگ «نسل ظهور» و اجرای سرود سلام فرمانده گفت: دیروز برنامه «نسل ظهور» با حضور بی نظیر مردم بعد از نماز عید سعید فطر برگزار شد و جمعیتی قریب به ۱۰ هزار نفر و حتی بیشتر حضور داشتند که این نشان می دهد که مردم پردیس امام زمانی(ع) هستند و چقدر به اهلبیت علیهم السلام و نظام و انقلاب و رهبری علاقه مند هستند.

🔹 وی افزود: این ملت امام زمانی(ع) هستند، و نظام و ولایت و رهبری را دوست دارند و از دشمنان ملت ایران هم بیزار هستند و دشمنان خود را هم به خوبی میشناسند و با وجود این همه مشکلات معیشتی و تحریم و گرانی باز هم در میدان هستند و از ارزشها و آرمانهای خود و دین و انقلاب خود حمایت و دفاع می‌کنند لذا تا میتوانید به این مردم خدمت بکنید و از مشکلاتشان بکاهید و تکریمشان بکنید، مردم شهرستان پردیس باعث افتخار هستند.

🔹 امام جمعه پردیس خطاب به نمازگزاران گفت: شما مردم عزیز و متدین باید نسبت به منکرات و گناهانی که در شهرستان توسط عده قلیلی انجام می‌گیرد حساس باشید و عکس العمل نشان بدهید که آن عده به راحتی برخی از منکرات را در شهرستان انجام ندهند؛ به راحتی منکرات را گسترش بدهند و هیچکس هم نتواند حرفی به آنها بزند و آنها خود را محق بدانند.

🔹 حجت الاسلام حسینی افزود: این را بدانید که سکوت و بی تفاوتی در برابر گناه و گناه کاران، شراکت در گناه آنان خواهد بود و گرفتار غضب الهی خواهیم شد و آثار آن منکرات دامن‌گیر خانواده های متدین را نیز خواهد گرفت مانند مردم مدینه که در برابر منکرات و فسادها و آدم های فاسد سکوت کردند، یزید وقتی مسلط شد، شنیده اید که چه بلایی بر سر مردم متدین ساکت و بی تفاوت مدینه آورد، پس امر به معروف و نهی از منکر را فراموش نکنید که اگر همه در برابر گناهان حساس باشیم و عکس العمل نشان بدهیم قطعاً گناه و منکرات برچیده خواهدشد.

🔹 وی همچنین به سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر اشاره کرد و گفت: با توکل به خدا و اتحاد، خرمشهرهای پیش رو را فتح می کنیم و حماسه فتح خرمشهر آنقدر عظیم است که تا همیشه در حافظه تاریخ ملت ایران می‌ماند و درس‌آموزی می‌کند.

🔹 حضرت امام(ره)، آزادی خرمشهر را فوق طبیعت و از امدادهای الهی میداند که نیروهای بعثی را در خرمشهر به تسلیم واداشت. مانند نیروهای صدر اسلام.

🔹 وی تاکید کرد: با جهادهای اصغر و اکبر و کبیر و تبیین، دشمن را با فتح خرمشهرها به شکست بکشانیم.

🔹 وی در ادامه خاطر نشان شد: قبول داریم که مردم در حال حاضر با مشکلات اقتصادی فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند برای برخی از مردم این مشکلات اقتصادی بسیار طاقت‌فرساست؛ اما این دور از انصاف است که ما به جهت وجود مشکلات اقتصادی که در بسیاری از کشورهای پیشرفته وجود دارد، به‌ طور کلی، پیشرفت‌هایِ چند دهه بعد از انقلاب را فراموش کنیم چرا که ایران پس از انقلاب ثابت کرد که می‌تواند کشور را بسازد و در آینده هم، چنین خواهد بود.

🔹 حجت الاسلام حسینی یادآور شد: کار اصلی و اساسی دولت هدایت و جهت‌ دهی درآمدهای حاصله از طرح مردمی ‌سازی به سمت و سوی تولید و رونق تولید است که علاج اصلی دو بیماری مزمن “تورم” و “بیکاری” است. لذا لازم است در ادامه راه، دولت هم با اجرای برنامه ‌های دقیق و هم اطلاع ‌رسانی و گزارش به مردم از تأثیرات مثبت این طرح بر رونق تولید، اعتماد بیشتر مردم را جلب کرده و برای اجرای برنامه‌ های مهم دیگر اقتصادی نظر مثبت عامه مردم را بیشتر جلب نماید.

🔹 وی افزود: توصیه ام به مسئولین و مردم در این شرایط حذف ارز ترجیحی اینست که این تصمیم مهم و سرنوشت ساز خوب اجرا بشود هم مردم و هم مسئولین باید مواردی را جدی بگیرند، باید نظارت ها را خیلی جدی و با قوت و بدون هیچ ملاحظه و مماشاتی ادامه بدهند و به هیچ متخلفی رحم نکنند، چون آنهایی که احتکار می‌کنند و یا گرانفروشی می‌کنند و به مردم رحم نمی‌کنند نباید به آنها رحم کرد.

🔹 وی ادامه داد: لذا از همه دستگاه های نظارتی و امنیتی، اطلاعاتی، نیروی انتظامی و سپاه و بسیجیان و فرماندار محترم و ادارات متولی مانند اداره صنعت و معدن و اداره جهادکشاورزی از این به بعد هم با شدت و قوت بیشتری مدیریت بکنند تا این طرح به خوبی اجرا بشود و مردم از مشکلاتی که رنجشان میدهد خلاصی پیدا بکنند و در آینده خیلی نزدیک مردم ثمرات این طرح حذف ترجیحی را در سفره های خود ببینند.

 

🔸 آدرس ما در شبکه های اجتماعی:

https://zil.ink/pardiss_khabarr

🔸آدرس وب سایت پردیس خبر:

http://Www.Pardiskhabar.ir