
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز:
خیرین مدرسه ساز از دولت پیشیگرفته اند/ ۱۰۰۰ خیرمدرسه ساز در خارج از کشور فعالیت می کنند
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز از پیشیگرفتن خیرین از دولت در امر مدرسه سازی سخن گفته و تعداد مدرسه سازان خارج از کشور را بیش از هزار نفر خواند.
محمدرضا حافظی رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور در مراسم افتتاحیه حوزه علمیه خواهران شهرستان پردیس، امام خمینی (ره) را با اهدا ۵۰میلیون تومان برای ساخت مدرسه نخستین خیر مدرسه ساز دانسته و گفت: ایشان فرمودند در امر مدرسهسازی مشارکت کنید و باید تمام کشور مدرسه شود.
وی مدارس سطح کشور را در ۱۹ سال پیش چهار نوبت خوانده و اذعان کرد: فرزندانمان بستری برای اشتغال به تحصیل نداشتند و با آغاز این حرکت فرهنگی، این بستر را فراهم کردیم.
رییس مجمع خیرین مدرسهساز با اشاره به اینکه اعضای انجمن خیرین مدرسه ساز در ابتدا با تعدادی کمتر از انگشتان دو دست فعالیت خود را در حرم امام رضا (ع) آغاز کرده اند، خاطر نشان کرد: هیچوقت انتظار نداشتیم این جنبش چنین با شور مردم همراه شود که در نخستین سال، موجودی ۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک خیران را شاهد باشیم.
حافظی مبالغ جمع شده در این راستا برای سالهای بعد به ترتیب ۴۰، ۸۰ و ۱۳۲ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در سال ۸۸ اعتبار دولتی برای مدرسهسازی ۳۸۶ میلیارد تومان بود، درحالی که کمک خیران به ۷۴۰ میلیارد تومان رسید.
وی ادامه داد: به وزیر سابق آموزش و پرورش گزارشی ارائه دادم که گفتند در زمان حضور من اطمینان میدهم همت دولت از خیران پیشی خواهد گرفت و عرض شد که با حمایت ملت فرهنگ دوست بیش از دولت در این عرصه حضور خواهیم داشت.
رییس مجمع خیرین مدرسهساز اعتبارات دولتی را ۵۰۰ میلیارد تومان و کمک خیرین را یک هزارو ۸۴ میلیارد تومان خواند.
حافظی درخصوص تعداد خیرین مدرسه ساز گفت: تعداد خیران از آن زمان تاکنون در داخل کشور به ۶۰۰ هزار نفر و در خارج کشور به یک هزار نفر ارتقا پیدا کرده و این نشان دهنده اهمیت علم و تحصیل برای ایرانیان است.
وی۳۵ درصد مدارس کشور را خیر ساز دانسته و تاکید کرد: سال گذشته در کنگره بینالمللی یونسکو حضور داشتم و گزارشی ارائه کردم و کمکهای ۸۰ میلیارد تومانی خیامی در انگلستان، ۱۲۰ میلیارد مصلینژاد و … به تمام این مبالغ ارجح بود.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز ادامه داد: مقام معظم رهبری جامعه خیران مدرسهساز را پدیده مبارکی خواندند و امیدواریم در سایه معظم له بتوانیم این کار را ادامه دهیم.
حافظی تحصیل دانش آموزان ایرانی خارج از کشور در مدارس غیر ایرانی را سبب فراموشی زبان ملی و مادری دانسته و ادامه داد: مخربتر از همه در آن مدارس علیه کشورشان بدآموزیهایی را شاهد هستند و دولت قادر نیست در این خصوص وارد شود، جامعه خیران که تشکلی مردمی است، این کار را انجام داده و مدارسی را در نقاط مختلف جهان میسازد.
وی از تدریس معلمان ایرانی در این مدارس سخن گفته و در خصوص تصمیات این مجمع در خصوص ساخت حوزه های علمیه بیان کرد: قصد داریم که با کمک جامعه خیران، حوزههای علمیه را در سطح کشور گسترش دهیم و شاهد این حرکت علمی در کشور باشیم و آمادگی کامل داریم تا این حرکت با قدرت آغاز شود.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز تصریح کرد: با همت جامعه خیرین مدرسهساز، جامعههای خیران مسکنساز، سلامت، دانشگاه ساز، راه و ترابری و کتابخانه ساز به وجود آمده و مسئولیت اداره کشور به مردم واگذار شده و اثرات پربار آن را در کشور شاهد هستیم.
انتهای پیام/