پردیس خبر _ ساخت بیش از ۴۰۰ هزار واحد مسکونی جزو تعهدات شرکت های مادر تخصصی در کشور بوده که رقم بالایی از آن به مردم تحویل داده شده است.
🔹”میرمحمد غراوی” سرپرست شرکت عمران شهر جدید پردیس ضمن تبریک دهه مبارک فجر با اشاره به دستاوردهای انقلاب در حوزه مسکن و فلسفه پیدایش شهرهای جدید اظهارداشت: امروزه شرکت مادر تخصصی عمران با ۱۹ شرکت در سطح کشور توانسته در راستای خانهدار شدن مردم اقدامات بزرگی را انجام دهد که همه ی این تلاش ها و برنامه ریزی ها پس از پیروزی انقلاب و در سایه اقتدار نظام و مردمی بودن این انقلاب در جهت خدمات دهی و رفاه اجتماعی صورت گرفت.
🔹وی در ادامه گفت: پس از مهاجرت های بسیار از روستاها به پایتخت و شهرهای بزرگ کشور، ساخت شهرهای جدید علاوه بر تامین مسکن اقشار کم درآمد سیاست خوبی در جهت حل سرریز شدن جمعیت شهرهای بزرگ بود که با هدف کنترل جمعیت و دسترسی نزدیک به شهر تهران در فاصله ۳۵ کیلومتری شهر جدید پردیس نیز احداث شد.
🔹وی همچنین به ساخت شهرهای جدید در پرند و هشتگرد اشاره کرد و گفت: حاکمیت برای تأمین نیازهای اقشار متوسط و ضعیف شروع به ساخت تعداد زیادی مسکن مهر در کشور کرد که چنین پدیده ای با این عظمت ساخت و تحویل خانه در قبل از انقلاب نبوده است.
🔹بگفته غراوی ساخت هزاران پروژه مسکن که در قالب طرح مسکن مهر و جهت تامین اجتماعی و رفاه قشر بزرگی از جامعه برای خانه دار شدن آنها صورت گرفت هزینه بالایی با توجه به ساخت و تجهیز آب و برق و خدمات در مناطق انتخاب شده به دولت تحمیل میکرد که طی این سالها در کل کشور رقم خورد و عده زیادی از مردم را صاحب خانه کرد.
🔹وی تصریح کرد: بالغ بر ۴۰۰ هزار واحد مسکونی جزو تعهدات زیر مجموعه های شرکت مادر تخصصی در سطح کشور بوده که رقم بالایی از آن به مردم تحویل داده شده است و از این میان ۸۴ هزار و ۱۷۴ واحد متعلق به مسکن مهر است.
🔹سرپرست شرکت عمران پردیس یاداور شد: با توجه به استقرار جمعیت ۶۰۰ هزار نفری پیش بینی شده با تحویل ۶۲ هزار واحد مسکن مهر جمعیتی بالغ بر ۳۵۰ نفر ساکن میشوند که خواهان خدمات از شرکت عمران هستند.
🔹با ما همراه باشید…
🔸آدرس وب سایت پردیس خبر:
http://Www.Pardiskhabar.ir
🔸 آدرس ما در پلتفرم ایتا:
https://eitaa.com/pardiss_khabar
🔸آدرس ما در پلتفرم بله:
https://ble.ir/pardiss_khabarr
🔸آدرس ما در پلتفرم تلگرام :
https://t.me/pardiss_khabar
🔸 آدرس ما در پلتفرم اینستاگرام:
https://instagram.com/pardiss.khabarr
#پردیس_خبر
#داغ_ترین_اخبار_شهرستان_پردیس
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.